Ontdek de nieuwe CITROËN Berlingo Van

Ontdek de nieuwe CITROËN Berlingo Van

De iconische Citroën Berlingo bedrijfswagen, waarvan de eerste generatie in 1996 verscheen, maakt na een productie van meer dan 1,5 miljoen exemplaren plaats voor de derde generatie: de Citroën Berlingo Van.

De Nieuwe Citroën Berlingo Van maakt een grote sprong voorwaarts op het gebied van design en uitrusting. Met zijn robuuste uiterlijk dat volledig in de huidige stijl van het merk is uitgevoerd, biedt hij meer comfort en flexibiliteit dan ooit. Hij biedt voor elk bedrijf vervoer op maat met de 2 carrosserielengtes M en XL en is om nog beter te voldoen aan de verwachtingen van klanten leverbaar in de 2 specifieke uitvoeringen "Worker" en "Driver" die van elkaar verschillen door hun concept en gebruiksdoeleinden (bodemvrijheid, uitrusting en bescherming).

Een iconisch model met een karaktervol en modern design

Citroën, de uitvinder van de bestelwagen met geïntegreerde laadruimte, brengt het vervolg van zijn succesverhaal uit met een bestelwagen die moderner is dan ooit. De Nieuwe Berlingo Van heeft een unieke carrosserievorm en een robuust design, die aansluiten op de wensen van elke professional.


  • De Nieuwe Citroën Berlingo Van is een bedrijfswagen met een robuust en beschermend karakter. Hij valt op door een gewijzigde vorm met een ver naar voren geplaatste voorruit en een hoge en korte motorkap, wat met name te danken is aan de toepassing van het voorste deel van het EMP2-platform dat een kortere overhang vóór mogelijk maakt.
  • Een specifieke voorzijde die extra bescherming biedt en aansluit op de huidige stijl van het merk Citroën en die van de grotere Jumpy.
  • Een silhouet met vloeiende lijnen en een kenmerkend design van de flanken, en een achterzijde waarbij functionaliteit de boventoon voert.
Een degelijk en praktisch interieur dat ontworpen is voor professionals, met een slank dashboard boordevol technologieën die dagelijks van pas komen.



Een aanbod op maat: een bedrijfswagen op maat voor alle gebruiksdoeleinden

De Nieuwe Citroën Berlingo Van is "Inspired by Pro": het is de ideale keuze voor elke professional die voortbouwt op de sterke punten van het model en een oplossing op maat biedt voor elk professioneel gebruik.


  • Daarom is hij leverbaar in twee lengtes: M (4,40 m) en XL (4,75 m).
  • Om nog beter aan de verwachtingen van klanten te voldoen, is de Nieuwe Citroën Berlingo Van leverbaar in de twee specifieke uitvoeringen "Worker" en "Driver" die van elkaar verschillen door hun concept en gebruiksdoeleinden.
  • De veelzijdigheid en flexibiliteit komen tot uiting door: een Extenso®-cabine met plaats voor 3 inzittenden (1e zitrij) en een modulaire dubbele cabine met plaats voor 5 inzittenden (1e en 2e zitrij).
  • Hij heeft alles in zich om u het leven te vergemakkelijken met een uitstekende toegankelijkheid van de laadruimte dankzij de achterklep of achterdeuren en de schuifdeuren, vele praktische opbergmogelijkheden en een hoog nuttig laadvermogen (tot 1000 kg), met voldoende ruimte tussen de wielkasten om probleemloos 2 Europallets in te kunnen laden.

Het comfort van een van waarin het u aan niets ontbreekt

De Nieuwe Berlingo Van is helemaal van deze tijd en doet in niets onder voor een moderne personenauto. Hij biedt een uitstekend rijcomfort en een optimale veiligheid:
  • Een afstemming van het onderstel waarmee wordt geprofiteerd van de knowhow van Citroën op het gebied van comfort.
  • Een nieuw platform dat perfect is afgestemd op de auto: de Nieuwe Berlingo Van kenmerkt zich niet alleen door de vertrouwde sterke punten maar dankzij de toepassing van het voorste deel van het EMP2-platform ook door een verbeterde wendbaarheid en meer technologieën.
  • Een in het segment zeldzaam aanbod van geavanceerde technologieën met 20 praktische rijhulpsystemen zoals de twee voor bedrijfswagens unieke functies Overload Indicator en Surround Rear Vision, het head-up kleurendisplay, de elektrische parkeerrem, de adaptieve cruise control met stopfunctie, de Active Safety Brake en 4 connectiviteitstechnologieën waaronder Citroën Connect Nav en het draadloos opladen van een smartphone.
  • Krachtige en efficiënte motoren van de nieuwste generatie: 1.5 BlueHDi (diesel), 1.2 PureTech (benzine), voor het eerst ook in combinatie met de automatische transmissie EAT8.