Wij staan voor u klaar, maar op een gepaste afstand

Wij staan voor u klaar, maar op een gepaste afstand

Vanaf maandag 11 mei kan je terug bij ons terecht voor onderhoud, herstellingen, verkoop en afleveringen.

Je komt binnenkort op onderhoud?
We vragen vriendelijk om een afspraak vast te leggen en het tijdstip te respecteren. Probeer alleen (of met twee, voor de terugrit naar huis) te komen en laat geen persoonlijke spullen achter in de wagen. Betalen kan enkel elektronisch, de betaalterminal ontsmetten we na elk gebruik.

We respecteren ook de sociale afstand van anderhalve meter. Onze technische specialisten gaan op hun beurt te werk met de nodige aandacht omtrent hygiëne. Ze dragen mondmaskers en handschoenen, ze brengen bescherming aan in het interieur en na de interventie worden de nodige oppervlakken ontsmet.

Je hebt interesse in een nieuwe Citroën?
Dan bel je best voor een afspraak met onze verkoper vast te leggen. Hij laat je in alle rust onze modellen ontdekken en staat op veilige afstand klaar om je te informeren. Al onze wagens worden ontsmet zodat je gerust in het interieur kunt plaatsnemen.

Je bent in blije verwachting van een nieuwe Citroën?
Vooraf nemen we contact op om een vlotte aflevering te garanderen. Je leert jouw nieuwe wagen kennen op eigen tempo en nadien staan we ter beschikking om alle vragen te beantwoorden.

Wij staan alvast klaar voor jou en jouw Citroën in onze concessie en blijven beschikbaar via telefoon of mail.

055/30 31 11
info@automotivegroupduran.be