Salon van Brussel 2018

Salon van Brussel 2018

Van 12 tot 22 januari 2018 opent Brussels Expo zijn deuren voor de 96ste editie van Brussels Motorshow.

Op zijn zowat 2.000 m² grote stand in Paleis 4, zet Peugeot zijn regelrecht SUV-offensief verder met de 2008, 3008 en 5008.

Met de spectaculaire Instinct concept car toont Peugeot daarnaast, voor de allereerste keer in België, zijn kijk op de zelfrijdende auto van de toekomst!


GEOPEND OP ZONDAG 14, 21 & 28 JANUARI!


Peugeot Instinct Concept

Hebt u ooit gedroomd van een auto waarin u zich volledig kunt ontspannen en toch alles onder controle hebt? Een auto die u begrijpt, die u kent en die anticipeert op al uw wensen? Een auto die alles gemakkelijk en vanzelfsprekend maakt, waarin uw leven ongestoord verder gaat? PEUGEOT maakt uw droom waar met een concept car waarin vrijheid centraal staat. Vrijheid om uw eigen manier van rijden te kiezen. Vrijheid om te gaan waar u wilt. Dat is de PEUGEOT Instinct Concept.


Partner Tepee Electric

De nieuwe Peugeot Partner Tepee Electric, die op het Salon van Genève 2017 zijn wereldpremière beleefde, verenigt de voordelen en het rijplezier van elektrische wagens met alle troeven van de Partner Tepee, die hem al sinds de lancering van het model tot een succes maken. Zijn royale en moduleerbare interieur biedt comfortabel plaats aan vijf personen. De Partner Tepee Electric richt zich tot de groeiende groep van klanten die elektrische mobiliteit willen verenigen met uiteenlopende dagelijkse activiteiten, of het nu om vrijetijdsactiviteiten gaat of om een combinatie van beroeps- en vrijetijdsactiviteiten.